Tehnologia SMOOTH

Tehnologia SMOOTH

MAZATROL CNC

Introdus în 1981, MAZATROL este primul sistem CNC programat conversațional din lume.

Eliminând complexitatea și utilizând puterea software-ului pentru a interacționa direct cu operatorii, aceștia din urmă pot crea programe la unitatea de comandă a mașinii prin intermediul unei interfețe ergonomice, revoluționare.

Considerând sistemul cu comandă ca o parte intrinsecă a mașinii, cele două sunt dezvoltate în paralel, făcând tehnologia inovatoare de la Mazak atât de populară, încât sistemul MAZATROL din zilele noastre rămâne fidel conceptului original și totodată lider în domeniu datorită noilor funcții inovatoare, deschizătoare de drumuri în prelucrarea cu CNC.

Tehnologia Smooth

Astăzi, cea mai nouă generație a sistemului MAZATROL CNC este integrată în întreaga gamă de soluții MAZATROL Smooth CNC - o platformă cu capacitate de procesare completă, care acoperă întregul proces de fabricație al pieselor, de la programare și configurare până la operațiile de îndepărtare a metalului, automatizare și colectare de date.

Aceasta nu doar reduce dramatic timpii de prelucrare, ci sporește, de asemenea, precizia și calitatea componentelor pentru operațiile de strunjire și frezare, multifuncționale și simultane cu 5 axe.

Tehnologia Smooth este concepută să armonizeze perfect toate elementele de performanță ale mașinii, oferind posibilități infinite.

Sporim productivitatea încă din 1981

Tehnologia Smooth permite obținerea unor cicluri de prelucrare avansată, pentru o productivitate sporită, prin interfața „Quick MAZATROL”, funcția „3D Assist” și ecrane ergonomice care afișează datele critice într-o singură vedere, simplificând programarea, gestionarea sculelor și prelucrarea.

„Quick MAZATROL” reduce numărul de tastări necesare pentru scrierea unui program conversațional.

Funcția „3D Assist” facilitează importarea directă a informațiilor 3D CAD în CNC, pentru reducerea timpilor de programare și a numărului de erori.

Operare și conectivitate facile

În timp ce utilizarea intuitivă a tehnologiei Smooth rezidă în limbajul său de programare conversațională, experiența utilizatorului este îmbunătățită suplimentar prin interfața grafică (GUI) cu ecran tactil și tastatură inteligentă și cu posibilitate de ajustare a înălțimii și unghiului pentru adaptarea la operator.

Când este combinată cu soluții software, soluții de automatizare și dispozitive periferice, tehnologia Smooth permite partajarea datelor, facilitând optimizarea digitală și gestionarea fabricii din birou sau de acasă.

 
Smooth Ai

Sistemul de comandă CNC Smooth Ai este o suită de pachete software unică în domeniu, care aplică practic inteligența artificială (AI), replicarea digitală (Digital Twinning) și tehnologia de automatizare, oferind capacitatea de realizare a unei fabrici complet conectate.

* Doar în limba engleză

 
SmoothEz

MAZATROL SmoothEz (pronunțat „easy” = ușor în limba engleză) este un sistem CNC cu specificații înalte, ce dispune de un sistem de operare intuitiv, ușor de învățat, care facilitează programarea și operarea. Mai exact, combină trei caracteristici simple - prelucrarea ușoară, operarea ușoară și configurarea ușoară - care conlucrează pentru a oferi o productivitate, o precizie și în final o rentabilitate extraordinare.

* Doar în limba engleză

VCN-700