Service Și Asistență Tehnică Mazak România

Service Și Asistență Tehnică Mazak România

Cu cei peste 40 de ani de experiență în Europa și ingineri pe întregul mapamond, Yamazaki Mazak oferă clienților o asistență tehnică de neegalat.

Angajamentul nostru de a vă asigura o productivitate continuă nu se termină odată cu achiziția mașinii dumneavoastră Mazak, iar ca parte a unei entități globale, Mazak România se bazează pe o rețea de personal de service calificat, care vă stă la dispoziție cu consultanță și asistență tehnică imediate.

Partenerul nostru de încredere MAZAROM ne-a ajutat să lăsăm o amprentă solidă în România în ultimele trei decenii.

Suntem nerăbdători să extindem acest succes prin continuarea colaborării în domeniile aprovizionării cu piese, depanării și implementării aplicațiilor.

Prezentare Service Și Asistență Tehnică

Centre de piese

Piesele originale Mazak aprobate pentru toate mașinile instalate în Europa sunt păstrate pe stoc pentru livrare imediată în centrul nostru european de piese situat în Belgia. Sistemul nostru unic de codificare a pieselor ne permite să expediem 97% dintre piesele comandate în aceeași zi.

Centrul european de piese din Belgia este sprijinit de centrul nostru global de piese din Japonia, care stochează un număr de 50.000 de coduri de piesă pentru peste 1.500 de modele diferite de mașini Mazak.

Asistență la implementare

De la consultanță până la instalare și asistență continuă pentru soluțiile la cheie, inginerii noștri de implementare sunt aici pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Instruire

Pentru a asigura performanțe optime, oferim programe de instruire în centrele noastre tehnologice din întreaga Europă dotate cu echipamente de ultimă generație. Cursurile de programare pentru client le furnizează operatorilor dumneavoastră cunoștințele și competențele necesare pentru obținerea unor performanțe maxime de la sistemul nostru Mazatrol CNC și alte sisteme de comandă. Cursuri de mentenanță pentru client asigură personalului dumneavoastră o instruire mecanică și electrică detaliată pentru a vă asigura că mașinile dumneavoastră Mazak funcționează constant la un nivel maxim de performanță și siguranță.

Service arbori

Recondiționarea sau înlocuirea arborilor, oricând și oriunde aveți nevoie. Pentru a minimiza timpii de nefuncționare ai mașinii dumneavoastră, Mazak păstrează pe stoc în centrul său european de piese o gamă largă de arbori noi și recondiționați, care sunt disponibili pentru livrare imediată. Arborii recondiționați sunt reparați la exact aceleași standarde înalte ca și unitățile noi, folosesc numai piese originale Mazak și sunt recondiționați de personalul Mazak dedicat din unitățile noastre de producție.

Alte servicii includ serviciul de calibrare, relocarea mașinii, verificarea concentricității, verificarea stării mașinii.

Prezentare Service Și Asistență Tehnică