Despre Noi

Despre Noi

Fondată în Japonia în anul 1919, Yamazaki Mazak este unul din cei mai mari producători mondiali de mașini-unelte, mașini de tăiere cu laser, software CNC și soluții de automatizare.

Cu sediul în Worcester, cartierul său general european găzduiește Fabrica și Centrul Tehnologic European, care sunt deschise pentru clienți pe perioada întregului an.

Yamazaki Mazak este foarte încântată să-și deschidă prima unitate permanentă din România, ca parte a unei serii de investiții strategice în Europa.

Alături de o rețea de parteneri de distribuție, Mazak și-a cultivat o bază dinamică și diversă de clienți români în ultimii 30 de ani, care vor profita acum de multe beneficii din partea primului birou de vânzări oficial din țară, amplasat într-o unitate nouă în cadrul Brașov Business Park din Transilvania.

Investiția subliniază importanța României pentru Mazak Europe, fiind identificate oportunități cheie de creștere în industria aerospațială, agricultură, industria auto, sectorul construcțiilor, industria minieră și industria grea.

Acest birou creează noi locuri de muncă și completează echipele Mazak de dezvoltare și de asistență la implementare deja existente, având ca obiectiv dublarea numărului de angajați in primii 5 ani.

Dr. Gábor Feminger, Romanian Branch Manager la Yamazaki Mazak Central Europe, explică:

„Peisajul activităților de producție din Romania este incredibil de dinamic și există oportunități de creștere semnificative într-o serie de piețe verticale de bază pentru Mazak.

Prognoza economică a țării este favorabilă, iar deschiderea primului birou Mazak din România stă mărturie pentru importanța sa strategică pentru operațiunile noastre din Europa Centrală”.

„Partenerul nostru de încredere MAZAROM ne-a ajutat să lăsăm o amprentă solidă în România în ultimele trei decenii, atât în industria subcontractoare, cât și în sectorul OEM din țară.

Suntem foarte nerăbdători să dezvoltăm în continuare acest succes și să colaborăm cu aceștia în direcția poziționării Mazak ca prim-furnizor de mașini-unelte cu CNC pentru comunitatea producătorilor din România”.